Nike lancerede CR7 fodboldstøvler - Smedet til storhed For nylig

Posted By on Thursday 20th April 2017

2003 12. august, Ronaldo kom til Manchester, England, ville han fusionere med sit nye hold her. Han oprindeligt planlagt til at være som i den tidligere klub som fortsætter med at bære trøje nr 28, kun at hans nye træner - Sir Alex Ferguson er bemærkelsesværdige bedrifter har forskellige ideer. "Alex Ferguson sagde til mig: 'Hør, jeg vil lade dig bære No. 7 trøje'," Ronaldo minder "Jeg var meget overrasket, fordi jeg ved holdet forbi No. 7 spiller er, hvordan karakter. "


Ronaldo var snart at bevise over for folk, at han fortjener komponent No. 7 trøje. I disse år i Manchester, han konstant opgradere deres fodbold færdigheder, men også kaste et mere fremragende fysiske kondition.


"Det var i starten af ​​min succes inden for fodbold," sagde Ronaldo. "Jeg ikke blot forbedre fodbold færdigheder, men også lade din krop bliver stærkere."


Bag succesen tre år i træk vundet ligaen mesterskab hold, Ronaldo bidrog. Samtidig er han også med succes vandt 2008 "World fodboldspiller af" krone. "I Manchester fem år, jeg har lært kunsten at fodbold. Vi lærte en masse sammen, for mig var det en fantastisk rejse." Sagde Ronaldo.


Det er dette vendepunkt i en hel del år for de nye sko Ronaldo under kapitel 4: giver design inspiration Smedet til storhed. Forekomsten af ​​denne sko design er smedet stål til den brændende processen med at danne hyldes


Rød-orange farve blend sål smedning gradvis overgang opadgående gradient af den øvre metallisk farve. "CR7" skilt placeret inde i skoene, hvor tallet "7" er en mere iøjnefaldende farveskema afslørede, tilkendegiver Ronaldo Det begyndte at ændre sig til det No. 7 spiller i Manchester et par år. Nike Ronaldo fodboldstøvler har været populære med fodboldfans både!Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Nike Ronaldo fodboldstøvler