On

AGF-profil: Der er ro i truppen

Posted by Footballsports

De sidste tre gange, der har været VM, er AGF rykket ud af Superligaen, men noget tyder på, at der kommet til at gå anderledes denne sæson.

AGF ligger nemlig til at ende i top to i den ene nedrykningspulje, og det kommer efter en sæson, hvor det ikke altid har været lige nemt.

Efter vinter har der dog været positive takter at spore hos AGF, der har fået 16 point i ni kampe. Og der er én altoverskyggende grund til, at det går godt.

– Der er en anden ro i truppen, en konstruktiv måde at gøre det på. Der er ingen bebrejdelser. Den positive energi har vi talt meget om.

– Det hjælper ikke at få et gok i hovedet, hvis man fejler. Vi skal hjælpe hinanden med at komme op igen. Der vil altid ske fejl. Hvis man bliver smadret oven i hovedet på grund af en kikser, så sniger utrygheden sig ind. Ens holdkammerater skal bakke en op. Det synes jeg, at man kan se, at vi gør på dette hold, siger Daniel A. Pedersen til jp.dk.

Daniel A. Pedersen nævner kampen mod Hobro IK som et eksempel på den forbedrede holdånd. Her var de nede 0-1 ved pausen, men endte med at vinde kampe 3-1.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om billige fodboldtrøjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *