Sådan bestiller

Indkøb dine varer hos os er designet til at være enkel, hurtig og sikker. Før du bestiller skal du sørge for, at:


Du har bestilt den rigtige størrelse for produktet (hvis relevant)

Du er klar over de forventede leveringsdatoer for produktet

Den ønskede mængde er korrekt

Du har læst vilkår og betingelser

Når du er på din indkøbskurv, og du er klar til at købe, skal du klikke på 'Fortsæt til bestilling' -knappen.


Hvis du er en ny kunde, så vil du blive taget gennem den rækkefølge, i hvilken form du bliver bedt om at indtaste oplysninger såsom din leveringsadresse og navn og dine betalingsoplysninger. Når dette er fuldført, vil du blive vist en ordrebekræftelse side og modtage en bekræftelse via e-mail fra os.


Hvis du er en eksisterende kunde, så vil du blive bedt om at logge ind, hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis ingen af ​​dine oplysninger har ændret sig, så vil du blive bedt om dine kreditkort oplysninger. Når dette er fuldført, vil du blive vist en ordrebekræftelse side og modtage en bekræftelse via e-mail fra os.


Bemærk, at når du klikker på 'Gå til betaling' vil du blive taget til det sikre område. Det betyder, at alle de personlige oplysninger, du indtaster, vil blive krypteret, så det ikke kan læses som det bevæger sig over internettet. For at finde ud af mere om dette læse afsnittet hjælpefilen om Sikkerhed. Gennemfør alle oplysninger, der kræves på denne side omhyggeligt, der sikrer, at alle felter er udfyldt fuldstændigt. Klik derefter på knappen køb. Din ordre vil derefter blive bekræftet, og alt hvad du skal gøre derefter læne sig tilbage og vente på, at varerne skal leveres!