Privatliv og Vilkår for anvendelse

Website Log Information

Når din webbrowser anmoder om oplysninger fra vores hjemmeside, registrerer vores webserver automatisk dato, klokkeslæt, og IP-adressen, hvorfra din anmodning kom.


Du er en "anonym" bruger, medmindre du vælger at sende os e-mail, skal du udfylde en online-formular til at anmode om flere oplysninger, tilføje dit navn til en af ​​vores e-mail lister, eller købe en af ​​vores online butik produkter. Vi bruger den samlede information i vores besøgende filer til at bestemme brug og "popularitet" af forskellige dele af vores hjemmeside. Nogle gange deler vi hjemmeside log oplysninger med vores samarbejdspartnere til reklame, salgsfremmende eller merchandising formål, og at hjælpe med at forbedre vores hjemmeside og gøre det mere nyttigt for dig.


Kreditkort Information

Holde dine personlige kreditkortoplysninger privat er meget vigtigt for os. online butik vil aldrig udleje eller sælge de indsamlede oplysninger i et kreditkort transaktion. Vel vidende, at du bruger bestemte tjenester eller købe bestemte produkter kan hjælpe os med at tilbyde dig en bedre service og mere populære produkter. Bemærk, at der er steder i online butik, hvor du kan overføre kreditkortoplysninger for at fuldføre et køb transaktion.


Email adresser

Vi kan indsamle din e-mail-adresse, når du (i) vælger at sende os en e-mail, (ii) vælge at udfylde en af ​​vores online-formularer til at anmode om oplysninger om vores produkter og tjenester, eller (iii) køb en af ​​vores online butik Produkter. Vi kan bruge din email adresse for at besvare din forespørgsel og til at kommunikere med dig når det er nødvendigt for at yde kundeservice og / eller opfølgende oplysninger relateret til et produkt køb eller forsendelsesoplysninger. Vi kan også bruge din e-mail-adresse til at kontakte dig om specielle tilbud fra online-butik og online butik fra tid til anden. online butik ikke sælger eller give nogen af ​​dine personlige oplysninger til tredjepart.postadresser

Vi kan indsamle din postadresse, når du (i) vælger at udfylde en af ​​vores online-formularer til at anmode om oplysninger om vores produkter og tjenester, eller (ii) køb en af ​​vores online butik produkter. Vi kan bruge din postadresse til at reagere på din forespørgsel og til at kommunikere med dig når det er nødvendigt for at yde kundeservice og / eller opfølgende oplysninger relateret til et produkt køb eller forsendelsesoplysninger. Vi kan også bruge din postadresse til at kontakte dig om specialtilbud fra online butik fra tid til anden. online butik ikke sælger eller give nogen af ​​dine personlige oplysninger til tredjepart.Telefonnumre

Vi kan indsamle dit telefonnummer, når du (i) anmode om, at vi kontakter dig telefonisk, eller (ii) vælge at udfylde en af ​​vores online-formularer til at anmode om oplysninger om vores produkter og tjenester, eller (iii) køb en af ​​vores online- butik produkter og vi har brug for at kommunikere med dig om fakturering eller oplysninger forsendelse. online butik ikke sælger eller give nogen af ​​dine personlige oplysninger til tredjepart.


Vi håber, at dette Sikkerhed og Privacy Policy erklæring besvarer spørgsmål om, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, du giver os.Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: footballsalesonline@gmail.com.